Yritysasiakkaaksi

Rekisteröidy uudeksi yritysasiakkaaksi. Näet kaikki hinnat Atex B2B Kaupassa rekisteröitymällä ja kirjautumalla sisään kauppaan. Näet myös poistotuotteiden hinnat, saat tuote- ja tuoteryhmäkohtaisia tarjouksia sähköpostiisi. Tilaa helposti ja vaivattomasti juuri sinulle sopivalla hetkellä. Autamme sinua myös mielellämme henkilökohtaisesti erityistarpeissasi sähköpostitse info@atex-ammattiasut.fi tai puhelimitse arkisin klo. 08:00-16:00 puh. 020 144 2020.

 

Yrityksille tarjoamme muiden maksutapojen lisäksi laskutusta oletuksena 14pv maksuajalla. Tarkistamme kuitenkin eri luottokelpoisuusrekistereistä ennen ensimmäistä laskutuskertaa sekä myöhemmin, mikäli viivästyksiä maksun suhteen esiintyy. Kannattaa myös ottaa heti yhteyttä mahdollisissa poikkeustilanteissa. Kiireellisissä tapauksissa varmistakaa asia puhelimitse.

 

Mikäli yritykselle asettamamme laskutusehdot eivät täyty, verkkokauppatilauksen voi jättää maksutavalla “Laskulla”. Tällöin lähetämme ennakkolaskun.

 

Laskutusmuotona suosimme verkkolaskua. Tarvittaessa myös paperilasku on mahdollinen.

 

Verkkokaupassa asiakkaaksi rekisteröitymällä tilaaminen ja asiointi on helpompaa. Tallentamasi yhteystiedot pysyvät tallessa ja voit nopeasti ja helposti tehdä tilauksia verkkokauppaamme.

Tervetuloa asiakkaaksi Atex Workwear B2B verkkokauppaan!

Täytä allaoleva lomake ja hae rekisteröitymistä asiakkaaksemme

    Henkilökohtaiset tietosi

    Yrityksen tiedot

    Laskutustiedot

    *Pakolliset kentät

    Lue tietosuojaseloste täällä >>