Valmistamme laadukkaita ja istuvia työasuja jokaiseen tarpeeseenne.

   Tuotekehitys

   Jatkuva tuotekehitys on olennainen osa toimintaamme.

   Muuttuvat viranomaisvaatimukset, työturvallisuuden, työtapojen ja työkalujen kehitys
   sekä käyttökokemus haastavat meitä muokkaamaan tuotteitamme säännöllisesti sekä kehittämään uutta.

   Ota yhteyttä

    ATS-Ammattityökalut Oy:n toiminta alkaa materiaalin ostamisesta ja valmistuksen sekä varastoinnin jälkeen päättyy asiakkaalle toimittamiseen. Tuotekehitys- ja valmistusprosessi pidetään omissa käsissä, mikä mahdollistaa laadun ja toimitusvarmuuden säilymisen sekä asiakaskohtaisten mallien tekemisen joustavasti.

    Tuotesuunnittelu, kaavoitus, asiakasmerkkien painatus sekä varastointi tapahtuu pääkonttorillamme Porvoossa. Tuotteemme valmistetaan joko omilla työvaatetehtailla Virossa ja Liettuassa tai teetätetään alihankintana Euroopassa tai Aasiassa. Vaalimme pitkiä asiakassuhteita alihankintatehtaittemme kanssa.

    Yrityksen tuotekehityksen keskiössä ovat pitkä elinkaari ja huoltamisen energiatehokkuus. Pitkään kestävä ja mahdollisimman alhaisessa pesulämpötilassa huolettava tuote tukee kestävän kehityksen tavoitettamme.

    Työvaatekokonaisuuden ”pyhä kolminaisuus ” istuvuus, toimivuus ja laatu muodostuu monesta palapelin palasta sekä usean ammattilaisen ammattitaidosta.

    Kaikki käyttämämme materiaalit ovat Öko Tex – sertifioituja. Materiaalivalintojamme normien mukaisissa vaatteissa ohjaavat EN standardien vaatimukset. Sertifioiduissa tuotteissa sekä materiaalit, että mallit testataan akkreditoiduissa laitoksissa. Yrityksemme kuuluu Suomen Työturvallisuuden Liitto ry:n ( STYL ), jonka työvaatetyöryhmässä istuu edustajamme.

    Kaiken kokoisten henkilöiden kuuluu saada itselleen oikean kokoiset työvaatteet. Mittataulukkomme onkin laaja ja tarvittaessa pystymme myös vastaamaan erikoismittatarpeisiin. Työn vaatimat väljyysvarat on mietitty tuotteisiin jo valmiiksi.

    Vahvikekankaat kulutusalttiille paikoille, saumavahvistukset ja lukemattomat erikoistaskut ovat vain muutamia esimerkkejä jatkuvasti elävästä tuotteen toiminnallisuuden kehittämisestä. Asiakkaan tuotteisiin toivomia erikoistarpeita ratkaisemme työssämme päivittäin.

    Kaikkein paras tuotekehitys tehdäänkin aina yhdessä asiakkaan kanssa!