Valmistamme laadukkaita ja istuvia työasuja jokaiseen tarpeeseenne.

   

  ”Työvaatevalinnoissamme työturvallisuus on aina numero ykkönen. Materiaalien paloturvallisuus on olennaista, koska teemme paljon tulitöitä. Tietenkin mukavuus ja käytettävyys vaatteissa on myös tärkeää. Yhteistyömme ATEX WORKWEARIN kanssa alkoi keväällä 2014 ja asiat ovat menneet hienosti. Reagointi on ollut nopeaa.

  Me saamme uudet mallit ja mallistot joustavasti ja helposti.”

  Juha-Matti Salminen
  Työturvallisuuspäällikkö
  Meyer Turku Oy

   

  ”Yhteistyö on ollut sekä sitoutunutta että tuottavaa ja aina olemme päässeet asian ytimeen, kun olemme istuneet pöydän ääreen. Olemme yhdessä suunnitelleet juuri meidän tarpeisiimme sopivat vaatekokonaisuudet niin, että olemme saaneet yhdistettyä laadun ja toimivuuden. Kun tähän lisätään se toimitusnopeus ja varmuus jolla tuotteet nyt saadaan, niin puhun Atexista ennemmin yhteistyökumppanina kuin toimittajana.”

  Jani Kalatie
  Kenttäpäällikkö - Kouluttaja
  Avarn Security Oy

   

  ”Olimme etsineet soodakattilan ympäristön työolosuhteisiin soveltuvia työvaatteita, mutta riittävän suojaavia ei mielestämme ollut saatavilla. Työvaatetoimittajien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella saimme heiltä testattavaksi heidän parhaaksi katsomiaan materiaaleja. Kankaiden kestoa testasimme ensin itse omissa testeissämme. Yksi Atexin toimittama testitilkku oli muita selvästi suojaavampi kangas-ominaisuuksiltaan ja lähdimme jatkamaan kehitystyötä heidän kanssaan. Esitimme heille työvaatteiden käyttäjien toiveet ja koekäytön jälkeen niihin tehtiin vielä pieniä säätöjä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä käytössä oleviin työvaatteisiin. Ne ovat suojanneet työntekijöitä hyvin esim. palovammoilta."

  Jani Haukka
  Voimalaitoksen käyttöpäällikkö
  Kotkamills Oy

  Referenssejämme

  Olemme hyvässä seurassa: