Valmistamme laadukkaita ja istuvia työasuja jokaiseen tarpeeseenne.

  Olemme joustava ja asiatunteva työvaatteiden ja suojainten valmistaja sekä maahantuoja. Olemme vastuullinen ja pitkäjänteinen yhteistyökumppani asiakkaillemme, joiden kanssa haluamme yhdessä rohkeasti kehittää liiketoimintaamme.

  Yrityksemme arvot ovat:

  Asiakas on pomomme – ilman asiakasta meillä ei olisi yritystä eikä työpaikkoja.

  Kaikki yrityksemme työntekijät kantavat vastuunsa ja tekevät päätöksiä, jotka kunnioittavat ja palvelevat asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

  Yhteistyö – kunnioitamme ja vaalimme avoimuutta ja rehellisyyttä sekä omassa työyhteisössämme että asiakkaitamme kohtaan. Luottamus Atexin ja asiakkaan välillä mahdollistaa pitkäaikaisen ja vahvan yhteistyön.

  Joustavuus – olemme valmistajana sekä tavarantoimittajana asiakaslähtöinen. Vastaamme omasta tuotekehityksestä ja tuotannosta, mikä mahdollistaa kykymme reagoida nopeasti.

  Asiantuntevuus – vuosikymmenten kokemus työvaatealalla on tehnyt meistä asiantuntijoita. Kartoitamme asiakkaidemme tarpeet ja etsimme niihin ratkaisut.

  Rohkeus – Teemme jatkuvasti päätöksiä ja muutoksia, jotka vievät meitä vakaasti eteenpäin. Ollessamme sitoutuneita kehittymään, hyväksymme virheet ja otamme niistä opiksemme.