Valmistamme laadukkaita ja istuvia työasuja jokaiseen tarpeeseenne.


  Toimitusehdot

  Toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2020 alkaen ja voimassa toistaiseksi.

  ATS-ammattityökalut Oy:llä on oikeus muuttaa toimitusehtoja julkaisemalla uudet toimitusehdot www-sivuillaan.


  Hinnat

  Tuotteiden hinnat ovat tuotteen tilauspäivänä voimassaolevan hinnaston mukaisia. Kaikki hinnat ovat ilman arvonlisäveroa (ellei toisin ilmoitettu), vero lisätään tilauksen loppusummaan. ATS-ammattityökalut Oy:llä on oikeus muuttaa hintoja ilmoittamalla siitä asiakkailleen sähköpostilla tai www-sivuillaan.


  Myyntierä

  Kaikki mallistomme tuotteet toimitetaan vapaana lajitelmana ilman myyntieriä. Asiakaskohtaiset tuotteet toimitetaan sovitun myyntierän mukaisesti.


  Toimitus

  Toimitusaika on heti ATS-ammattityökalut Oy Atex:in varastosta, Raudoittajantie 16, Porvoo tai sopimuksen mukaan. Klo 12 mennessä varastolle siirretyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Toimituksen jakelu tapahtuu Posti Oyj:n toimesta vastaanottajalle. Emme vastaa virheellisesti tai puutteellisesti täytettyjen toimitustietojen (jakeluosoite, postinumero, jne.) aiheuttamista viivästyksistä.

  Varastolta noudettavat tilaukset:

  Ennen klo 12 saapuvat tilaukset ovat noudettavissa tunnin kuluttua tilauksen vahvistamisesta.

  Varastomme on arkipäivisin auki klo16:00 asti.

  ATS-ammattityökalut Oy Atex ilmoittaa ostajalle mahdollisista toimitusaikamuutoksista. ATS-ammattityökalut Oy:llä ei ole velvollisuutta korvata tuotteen luovuttamatta jäämisestä tai tuotteen luovutuksen viivästymisestä ostajalle aiheutuneita vahinkoja.

  Ostajalla on oikeus perua tilaus viivästyneen toimituksen osalta.


  Toimituskulut

  Yli 850 € lähetykset toimitetaan rahtivapaasti perille jaettuna kaikkialle Suomeen.

  Alle 850 € lähetyksissä toimituskulut lähetyksen painon mukaan ATS-ammattityökalut Oy:n hinnaston mukaisesti.

  Hinnat alv. 0 %.

  Asiakkaalla on oikeus käyttää omia rahtiluottosopimuksiaan ja kuljetusliikkeitään.


  Maksuehto

  Jälkivaatimus tai sopimuksen mukaan.

  Tiliasiakkaaksi pääseminen edellyttää tilinavaussopimuksen tekemistä ATS-ammattityökalut Oy:n kanssa. ATS-ammattityökalut Oy varaa oikeuden muuttaa sovittua maksuehtoa ja mahdollisia muita ehtoja, mikäli laskun eräpäivää ei noudateta.

  Laskutuksen ja perinnän hoitaa OP Rahoitus Oy.

  Viivästyskorko on 16 %. Korot veloitetaan OP Rahoitus Oy :n toimesta. Velallinen on velvollinen korvaamaan mahdollisesta saatavan perinnästä aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan.

   Yli 15.000 (alv 0%) euron tehdastoimitustilauksissa ennakkomaksu 30 % ennen tuotannon aloittamista.


  Mallit

  Mallit veloitetaan hinnaston mukaan.


  Hyvitykset ja palautukset

  Vialliset ja virheellisesti toimitetut tuotteet hyvitetään tai vaihdetaan. 

  Palautuksista on sovittava erikseen ATS-ammattityökalut Oy:n asiakaspalvelun kanssa, jolloin asiakas saa mahdollisen palautustunnuksen ja ohjeet palautukseen. ATS-ammattityökalut Oy:n    korvausvastuun enimmäismäärä on ostajan tuotteesta maksama kauppahinta. ATS-ammattityökalut Oy ei ole velvollinen korvaamaan vahinkoa, jonka Ostaja mahdollisesti kärsii tuotteen tai toimituksen virheellisyyden tai viivästymisen johdosta.

  ATS-ammattityökalut Oy hyvittää ainoastaan tuotteet, jotka ovat myyntikelpoisia. Valmistus- ja laatuvirheen osalta palautettavan tuotteen tulee olla pesty, sillä ompelimo ei käsittele likaisia vaatteita hygieniasyistä johtuen. Mikäli ATS-ammattityökalut Oy joutuu pesettämään tuotteen, veloittaa se aiheutuneet kustannukset.

  Tilaus-, poisto- ja kustomoiduilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

  Tilausten, toimitusten ja laskujen huomautusaika on 8 vrk.


  Ylivoimainen este

  ATS-ammattityökalut Oy vapautuu velvoitteistaan ja velvollisuudestaan maksaa korvausta, jos velvoitteiden rikkominen tai niiden täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä.  Vapauttamisperusteeksi (force majeure) katsotaan sellainen tapahtuma, joka on ATS-ammattityökalut Oy:stä riippumaton ja jonka vaikutuksia ei voida kohtuudella välttää eikä voittaa. Tällainen tapahtuma voi olla esim. sota, kapina, lakko, energianjakelun keskeytys, tulipalo, ukonilma tai muu luonnonilmiö.


  Riitaisuuksien ratkaiseminen

  Riitaisuudet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Tästä sopimuksesta johtuvat riitaisuudet ratkaistaan Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa.


  Tilaukset

  Tilaus tulee ostajaa sitovaksi, kun myyjä on kirjallisesti vahvistanut tilauksen tai toimittanut tuotteet.


  ATS-ammattityökalut Oy Atex Workwear

  Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8–16

  Puh: 020 144 2020

  Raudoittajantie 16

  06450 Porvoo

  info@atex-ammattiasut.fi