Valmistamme laadukkaita ja istuvia työasuja jokaiseen tarpeeseenne.

   Painatukset

   Yrityksen logo on kätevä painaa tuotteeseen lämpösiirtotekniikalla. Painatukset voivat olla joko yksi- tai kaksivärisiä ja painatuksien sijoittelu sekä koko on määritelty asiakasyrityksen toiveesta yleensä koon ja näkyvyyden perusteella. Painatukset kestävät pitkään teollisessakin pesussa.
   Oma painomme hoitaa tarvitsemasi painatukset tuotteisiin.

       Ohje painopalveluiden tilaamisesta:
       1. Toimita meille logo ja mahdollinen graafinen ohje sähköpostilla.

       2. Painoaineisto tulee olla .ai-, .eps-, .svg- tai .pdf -pääteinen tiedosto, eli vektoroitava tiedosto.

       3. Ilmoita minkä kokoisena haluat logo-, nimi- tai yrityspainatuksen.

       Aineistotoimitus vaatetilauksen yhteydessä: info@atex-ammattiasut.fi
       Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarkentavia kysymyksiä.

       Lämpösiirtomerkit

       Lämpösiirtotekniikka mahdollistaa moniväriset painatukset. Pystymme tulostamaan haluamasi logot, tekstit tai kuvat ja painamaan ne haluamiisi tuotteisiin. Lämpösiirtomerkki on siirtokuva, joka prässätään asusteeseen paineilmaa, lämpöä ja aikaa käyttäen. Lämpösiirtomerkkiä suositellaan monivärisissä painatuksissa.

       Lämpösiirtomerkeillä voidaan painaa myös heijastavia merkkejä. Lämpösiirtomerkki soveltuu parhaiten vuorittomiin tuotteisiin. Voidaan painaa myös vuorillisiin tuotteisiin, mutta huomioitava, että painettavasta kohdasta vanu painuu kasaan (vanu sulaa/palaa). Lämpösiirtomerkkejä ei voida painattaa villaneuleisiin tai kertakäyttöhaalareihin.

       Brodeeraus

       Meiltä tilattaviin tuotteisiin mahdollisuus saada myös brodeeraus.

       Brodeeraus eli lankakirjailu tehdään joko suoraan tekstiiliin tai erilliselle kankaalle irtomerkeiksi. Brodeerattavasta kuvasta tehdään ensin ohjelma brodeerauskoneelle, joka on kertaluontoinen tapahtuma. Tiedostoa ei tarvitse enää tämän jälkeen tehdä lisätilausten yhteydessä.

       Tarjousta varten tarvitsemme vektoroidun kuvan brodeerauksesta, kuvion koon ja tilattavien tuotteiden määrän sekä brodeerauskohdan. Brodeerauksen hinta määräytyy tikkiluvun ja kappalemäärän mukaan. Jokainen työ ja hinnoittelu on tapauskohtainen.

       Vaatteet, joihin on lisätty yllä mainittuja palveluita, eivät sisällä vaihto- tai palautusoikeutta.