Valmistamme laadukkaita ja istuvia työasuja jokaiseen tarpeeseenne.
  Tietoa meistä
  ATS – Ammattityökalut Oy on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut työvaatteiden valmistukseen, maahantuontiin ja tukkumyyntiin. Lisäksi turvakenkien, suojainten, ammattityökalujen, vapaa-ajan vaatetuksen sekä kertakäyttöhaalareiden myyntiin yrityksille ja yhteisöille.
  Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Porvoossa, itäisellä Uudellamaalla. 
  Kilpailuvalttejamme asiakkailta saamiemme palautteiden mukaisesti ovat:
  joustavuus
  nopeat toimitukset
  kustannustasomme 
  kyky reagoida asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin nopealla aikataululla

  Rehellinen ja avoin toimintatapa on lähtökohta kaikessa toiminnassamme.
  Vaatesuunnittelu on erittäin tärkeä osa toimintaamme, ja kymmenien vuosien työkokemuksen omaavat, ammattitaitoiset vaatesuunnittelijamme seuraavat jatkuvasti alamme muuttuvia tarpeita ja standardeja. Vaatteemme ovat viranomaisvaatimusten mukaisia ja tarpeen mukaan sertifioituja.
  Vaatesuunnitteluosaamisemme ja oman tuotantolaitoksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme helpon mahdollisuuden luoda omaan toimintaympäristöönsä suunnitellut vaatteet ja asukokonaisuudet. Vaatteita voidaan personoida esimerkiksi asiakkaan haluamilla väreillä tai yrityksen logolla.
  Koko henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta palvelemaan asiakkaitamme. Ammattitaitoisen myyntihenkilöstömme ensisijainen tehtävä on auttaa asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat, parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin; oli sitten kyseessä normaalilinjastomme tuote, tai vaikkapa asiakaskohtaisesti suunniteltu ja merkitty tuotesarja.
  atex workwear -tuotevalintasi teet helpoimmin näiltä sivuilta, tai kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta.
  Löydä sinua lähin jälleenmyyjäsi täältä.
  Pysy turvassa itsesi ja sinulle tärkeiden ihmisten vuoksi.