Valmistamme laadukkaita ja istuvia työasuja jokaiseen tarpeeseenne.

  Tietoa meistä

  Tältä sivulta pääset tutustumaan meihin vähän paremmin!

  Ota yhteyttä

  ATS – Ammattityökalut Oy (Atex Ammattiasut) on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut työvaatteiden valmistukseen, maahantuontiin ja tukkumyyntiin.
  Omien työvaatteidemme lisäksi myymme turvakenkiä, suojaimia, ammattityökaluja sekä vapaa-ajan vaatetusta ja kertakäyttöhaalareita yrityksille ja yhteisöille.

  Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Porvoossa, itäisellä Uudellamaalla.


  Kilpailuvalttejamme asiakkailta saamiemme palautteiden mukaisesti ovat:
  •   joustavuus

  • nopeat toimitukset

  • kustannustaso

  • kyky reagoida asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin nopealla aikataululla


  Rehellinen ja avoin toimintatapa on lähtökohta kaikessa toiminnassamme.

  Tiina ja Jari Toivonen  perustivat Ats – Ammattityökalut Oy:n vuonna 1992.

  Silloin päätuoteryhminä toimivat työkalut ja suojainvarusteet.


  Myynti käynnistettiin markkinoimalla rakennusalan erikoistyökaluja ja suojainvarusteita myymäläautoista, sekä omista myymälöistä Tampereella ja Turussa.

  Valikoimassamme olleet työkalut ostettiin Suomesta ja osa tuontina myös Länsi-Saksasta.

  Työvaatteet ja suojainvarusteet ostettiin kotimaisilta valmistajilta, mutta myytiin myös Ruotsissa valmistettuja uuden mallisia työvaatteita. Ruotsista hankittujen tuotteiden myynti ja markkinointi oli aluksi erittäin vaikeaa niiden erilaisuuden vuoksi (lapputaskut).

  Vaatesuunnittelu on erittäin tärkeä osa toimintaamme, ja kymmenien vuosien työkokemuksen omaavat, ammattitaitoiset vaatesuunnittelijamme seuraavat jatkuvasti alamme muuttuvia tarpeita ja standardeja. Vaatteemme ovat viranomaisvaatimusten mukaisia ja tarpeen mukaan sertifioituja.

  Vaatesuunnitteluosaamisemme ja oman tuotantolaitoksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme helpon mahdollisuuden luoda omaan toimintaympäristöönsä suunnitellut vaatteet ja asukokonaisuudet. Vaatteita voidaan personoida esimerkiksi asiakkaan haluamilla väreillä tai yrityksen logolla.

  Koko henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta palvelemaan asiakkaitamme. Ammattitaitoisen myyntihenkilöstömme ensisijainen tehtävä on auttaa asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat, parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin; oli sitten kyseessä normaalilinjastomme tuote, tai vaikkapa asiakaskohtaisesti suunniteltu ja merkitty tuotesarja.


  Atex -tuotevalintasi teet helpoimmin näiltä sivuilta, tai kattavan jälleenmyyjäverkostomme kautta.

  Löydä sinua lähin jälleenmyyjäsi täältä.


  Pysy turvassa itsesi ja sinulle tärkeiden ihmisten vuoksi.

  Ammattitaidolla jo vuodesta 1992.