Vaatesuunnittelu

 

Yritysesittely.jpg

 

VAATESUUNNITTELU JA LAADUNVALVONTA

 

Vaatesuunnittelu ja tuotekehitys ovat erittäin tärkeässä osassa koko toimintaamme, sillä työvaate alalla niin muuttuvat viranomaisvaatimukset, kuin käyttökokemukset, työturvallisuus ja trendit näyttelevät suurta roolia työvaatteiden rakenteessa ja ulkonäössä.

 

Ammattitaitoinen ja pitkään alalla ollut tuotannon suunnittelumme seuraa jatkuvasti edellä mainittuja muutostarpeita, vierailee alan messuilla ja tapaa aktiivisesti kangasvalmistajia ollaksemme kehityksen kärjessä ja tietoisia kaikista alallamme tapahtuvista muutoksista. Säännölliset tapaamiset tehtaillamme kuuluvat laatuprosessiimme.

 

Tuotannonsuunnittelu tiimimme sijainti fyysisesti on pääkonttorillamme, jonka yhteydessä on myös logistiikkakeskuksemme. Tiimin toimenkuvaan kuuluu jokaisen meille saapuvan vaate-erän silmämääräinen, ja pistokokein tehtävä laadun valvonta.  

 

Tämä kaikki; Tiimin fyysinen sijainti ja ammattitaito, sekä oma laadunvalvonta mahdollistavat kaikkiin vaatteisiimme itse havaitsemamme, ja /tai asiakkailtamme saamiemme kehitysehdotusten muutokset erittäin nopeasti.

 

Suunnittelutiimimme odottaa yhteydenottoasi päästäksemme suunnittelemaan juuri Sinun yrityksesi värityksin ja leikkauksin tehtäviä mallistoja, jotka nopeimmillaan toimitamme jopa kolmessa viikossa!