Työvaatteet

ATEX työvaatteet ovat loistava valinta, kun tarvitset laadukkaita, sertifioituja ja istuvia työvaatteita työhön ja vapaa-aikaan. Valikoimamme on erittäin monipuolinen, sieltä löytyy sopivat työvaatteet niin rakennuksille, teollisuuteen, muille aloille sekä vapaa-aikaankin. Työvaatemallistoomme kuuluu laaja valikoima perusvärisiä ja huomiovärisiä työvaatteita. Palosuojatut ja antistaattiset työvaatteet löytyvät useissa perus- ja huomioväreissä. Vakiovalikoimaamme kuuluvat työvaatteet, kuten työtakit, työhousut ja työhaalarit eri väreineen ja materiaaleineen. CE-standardien mukaiset työvaatteet ovat mallistomme runko. Työvaatteemme edustavat markkinoiden huippuluokkaa.

Työvaatteet jokaiseen ammattiin

Jollet löydä valikoimastamme sopivaa työvaatetta, ota meihin yhteyttä! Vakiomallistomme lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset työvaatteet asiakkaiden toiveiden mukaan! Työvaatteiden suunnittelu ja kaavoitus ovatkin ydinosaamistamme.

Tutustu tuotevalikoimaamme sivustollamme ja tilaa!
Katso lisätietoja työvaatteista ja tuoteluokituksista infosivuilta »

Työvaatteet ja sertifikaattimuutokset

EN sertifikaateissa tapahtuu muutoksia; mm. huomiovärisissä (Hi-Vis) työvaatteissa EN471 sertifikaatti muuttuu EN20471 sertifikaatiksi. Palosuojatuissa vaatteissa EN531 sertifikaatista tulee EN11612 serifikaatti jne. Tarkemmat tiedot muutoksista näet tuoteryhmien pääsivuilta. Sertifikaatit auttavat varmistamaan, että työvaatteet tekevät sen mitä pitääkin!

Ota yhteyttä ja kysy lisää laadukkaista työvaatteistamme!