EX428 Pyrolon XT Suojahaalari Lakeland

EX428 Pyrolon XT Suojahaalari Lakeland

Pyrolon® XT kertakäyttöiset haalarit ovat suunniteltu pidettäväksi EN 11612 -sertifioidun suojahaalarin päällä vähentämättä alla olevan haalarin sertifioitua suojaa ja ominaisuuksia. Pyrolon® on suunniteltu sekä kylmiin että kuumiin lämpötiloihin ilman kulumista ja sulamista tulitöissä.

 

Tyyppi: 5 & 6

Materiaali: 101 gsm viskoosikuitu

 

Valmistajan tuotekortti

Tuotetunnus (SKU): EX428 Osastot: ,
Poista

Tuotteen tiedot

Koko - kaikki

, , , , ,

Lakeland - väri

Lakeland - standards

, , , ,

Kuvaus

Lakeland® -tuotteet suojaavat ihmisiä asiantuntemuksen, huippuunsa hiotun valmistuksen ja ainutlaatuisen palvelun avulla.

Lakeland tuotteita käytetään päivittäin monilla eri aloilla ja haastavissa ympäristöissä ympäri maailmaa. Tuotteita käytetään varmistamaan työntekijöiden turvallisuus vaaroilta kuten kemikaaleilta, liekeiltä ja lämmöltä.

Ihmisten suojeleminen vaatii korkeatasoista asiantuntemusta. Lakelandin asiantuntemus on peräisin useiden vuosikymmenien historiasta – yhdessä työntekijöidensä kanssa, joilla on pitkä kokemus teollisuudesta. Lakeland oli perustajajäsen maailman ensimmäisessä kertakäyttöisiä suojahaalareita valmistavassa yrityksessä, ja se on edelleen vaarallisissa tilanteissa ympäri maailmaa työskentelevien työntekijöiden suojelun eturintamassa.

Valmistuksen huippuosaaminen on välttämätöntä myös ihmisten tehokkaan suojaamisen kannalta. Lakeland -vaatteiden käyttäjät tietävät sen olevan laadun suojauksen synonyymi.

You've just added this product to the cart: