ECR428 Pyrolon CRFR Suojahaalari Lakeland

ECR428 Pyrolon CRFR Suojahaalari Lakeland

Pyrolon® CRFR on valmistettu uniikista FR materiaalista, joka ei pelkästään tarjoa suojausta kemikaaliroiskeita vastaan, vaan on myös sertifioitu FR EN 14116 vaatestandardiin liekkejä ja kuumuutta vastaan. Yhdistelmä kemikaalisuojaa sekä FR ominaisuuksia tekevät Pyrolon CRFR:stä loistavan valinnan suojaksi monenlaisiin töihin.

 

Tyyppi: 3 & 4

Materiaali: 144 gsm sekoitelaminaatti

 

Valmistajan tuotekortti

Tuotetunnus (SKU): ECR428 Osastot: ,
Poista

Tuotteen tiedot

Koko - kaikki

, , , , ,

Lakeland - standards

, ,

Lakeland - väri

Kuvaus

Lakeland® -tuotteet suojaavat ihmisiä asiantuntemuksen, huippuunsa hiotun valmistuksen ja ainutlaatuisen palvelun avulla.

Lakeland tuotteita käytetään päivittäin monilla eri aloilla ja haastavissa ympäristöissä ympäri maailmaa. Tuotteita käytetään varmistamaan työntekijöiden turvallisuus vaaroilta kuten kemikaaleilta, liekeiltä ja lämmöltä.

Ihmisten suojeleminen vaatii korkeatasoista asiantuntemusta. Lakelandin asiantuntemus on peräisin useiden vuosikymmenien historiasta – yhdessä työntekijöidensä kanssa, joilla on pitkä kokemus teollisuudesta. Lakeland oli perustajajäsen maailman ensimmäisessä kertakäyttöisiä suojahaalareita valmistavassa yrityksessä, ja se on edelleen vaarallisissa tilanteissa ympäri maailmaa työskentelevien työntekijöiden suojelun eturintamassa.

Valmistuksen huippuosaaminen on välttämätöntä myös ihmisten tehokkaan suojaamisen kannalta. Lakeland -vaatteiden käyttäjät tietävät sen olevan laadun suojauksen synonyymi.

You've just added this product to the cart: