Pslock Push Lock -hihalukko Lakeland

Pslock Push Lock -hihalukko Lakeland

Push-Lock -hihalukko antaa tukevan kiinnityksen suojahanskojen ja suojahaalarin hihojen välillä. Sauma on vuotosuojattu.

  • Kaksi rengasta kiinnittyvät toisiinsa hihan sekä hanskan välillä
  • Helppo käyttää
  • Uudelleen käytettävä
  • Paljon kustannustehokkaampi sekä turvallisempi verrattuna perinteiseen teippikiinnitykseen

 

Valmistajan tuotekortti

Tuotetunnus (SKU): Pslock Osasto:

Tuotteen tiedot

Lakeland - väri

,

Kuvaus

Lakeland® -tuotteet suojaavat ihmisiä asiantuntemuksen, huippuunsa hiotun valmistuksen ja ainutlaatuisen palvelun avulla.

Lakeland tuotteita käytetään päivittäin monilla eri aloilla ja haastavissa ympäristöissä ympäri maailmaa. Tuotteita käytetään varmistamaan työntekijöiden turvallisuus vaaroilta kuten kemikaaleilta, liekeiltä ja lämmöltä.

Ihmisten suojeleminen vaatii korkeatasoista asiantuntemusta. Lakelandin asiantuntemus on peräisin useiden vuosikymmenien historiasta – yhdessä työntekijöidensä kanssa, joilla on pitkä kokemus teollisuudesta. Lakeland oli perustajajäsen maailman ensimmäisessä kertakäyttöisiä suojahaalareita valmistavassa yrityksessä, ja se on edelleen vaarallisissa tilanteissa ympäri maailmaa työskentelevien työntekijöiden suojelun eturintamassa.

Valmistuksen huippuosaaminen on välttämätöntä myös ihmisten tehokkaan suojaamisen kannalta. Lakeland -vaatteiden käyttäjät tietävät sen olevan laadun suojauksen synonyymi.

You've just added this product to the cart: