EMNT428 MicroMax TS Suojahaalari Lakeland

EMNT428 MicroMax TS Suojahaalari Lakeland

MicroMax® TS kangas tarjoaa erinomaisen suojan verta, kehon nesteitä ja muita mahdollisia kontaminantteja vastaan, jotka voivat olla tartunnan saaneita viruksia tai bakteereita.

Sille on tehty kaikki neljä testiä EN 14126 -standardin mukaisissa vaatteissa, jotka suojaavat tartunta-aineilta, ja se saa korkeimman luokan kaikista neljästä testistä.

 

Tyyppi: 4,5,6

Materiaali: 65 gsm mikrokuitilaminaatti

 

Valmistajan tuotekortti

Tuotetunnus (SKU): EMNT428 Osastot: ,
Poista

Tuotteen tiedot

Koko - kaikki

, , , , ,

Lakeland - standards

, , , ,

Lakeland - väri

Kuvaus

Lakeland® -tuotteet suojaavat ihmisiä asiantuntemuksen, huippuunsa hiotun valmistuksen ja ainutlaatuisen palvelun avulla.

Lakeland tuotteita käytetään päivittäin monilla eri aloilla ja haastavissa ympäristöissä ympäri maailmaa. Tuotteita käytetään varmistamaan työntekijöiden turvallisuus vaaroilta kuten kemikaaleilta, liekeiltä ja lämmöltä.

Ihmisten suojeleminen vaatii korkeatasoista asiantuntemusta. Lakelandin asiantuntemus on peräisin useiden vuosikymmenien historiasta – yhdessä työntekijöidensä kanssa, joilla on pitkä kokemus teollisuudesta. Lakeland oli perustajajäsen maailman ensimmäisessä kertakäyttöisiä suojahaalareita valmistavassa yrityksessä, ja se on edelleen vaarallisissa tilanteissa ympäri maailmaa työskentelevien työntekijöiden suojelun eturintamassa.

Valmistuksen huippuosaaminen on välttämätöntä myös ihmisten tehokkaan suojaamisen kannalta. Lakeland -vaatteiden käyttäjät tietävät sen olevan laadun suojauksen synonyymi.

You've just added this product to the cart: