Kask Plasma AQ työkypärä

Kask Plasma AQ työkypärä

Uutuustuote!


Erittäin kevyt, vain 390 g painava tuuletettu työkypärä monipistehihnastolla.

Erinomaisen istuvuuden, käyttömukavuuden ja helpon lisävarusteliitettävyyden tarjoava ergonominen malli, jonka säätäminen onnistuu yhdellä kädellä.

Suunniteltu teollisuuteen, rakennusalalle, jne. Soveltuu myös ahtaisiin tiloihin, asfalttitöihin sekä muihin sykettäkin nostattaviin töihin missä tulee kuuma.

Tuuletusaukoissa alumiininen AirGrid verkko, jonka tiheä rakenne estää mm. lumen, lian ja pölyn tunkeutumisen kypärän sisään. Sisäosan kennorakenne tarjoaa huomattavasti hihnarakenteisia kypäriä paremmat iskunvaimennusominaisuudet, ja ilmakanavat kennon ja kuoren välissä parantavat käyttömukavuutta. Kypärään voidaan kiinnittää useita erilaisia silmien- ja kasvojensuojaimia. Integroidut poikkeuksellisen helppokäyttöiset kiinnikkeet otsavalaisimen kiinnittämiseksi otsapannalla, ja edessä pidike pitää valaisimen oikealla paikallaan.

Leukahihnassa Ring To Hook -lenkki, jonka avulla kypärän voi kiinnittää työvaatetukseen tai varustereppuun, kun se ei ole päässä. Pehmusteet teknistä 2DRY materiaalia, joka siirtää tehokkaasti kosteutta tarjoten mukavuutta koko työpäivän ajaksi, ja kuivuu erittäin nopeasti.

Ominaisuudet:

  • Yhteensä 10 tuuletusaukkoa edessä, sivuilla ja takana
  • Kuulosuojainadapterit kiinnitettävissä sivuille
  • Maksimielinikä 10 vuotta

Materiaalit:

Kuoren materiaali: polypropyleeni
Sisuksen materiaali: HD polystyreeni
Paino: 390 g

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Poista

Tuotteen tiedot

Paino 0.0 kg
Väri

, , ,

Suojaimet - tyyppi

Kuvaus

Täältä löydät kypärät, valaisimet ja suojaimet turvaksi töihin.

You've just added this product to the cart: