FTG Piper S3 SRC

FTG Piper S3 SRC

Matalavartinen turvajalkine, mustaa sileää nahkaa, komposiitista valmistettu metalliton kärki eristää hyvin lämpöä ja kylmyyttä.  Polyesterivuori, pohjallinen kevyt ja pehmeä 100 % hunajakennopolyesteri, antistaattinen ja hengittävä, kaksitiheyksinen polyuretaanipohja, taipumista kestävä, kulutusta kestävä, öljynkestävä, liukastumaton, antistaattinen.

Soveltuvat käyttökohteet: mm. Rakentaminen/saneeraus, palveluala, maatalous, meriteollisuus, mineraaliteollisuus.

Hoito ja kunnossapito Puhdista ulkopohja ja päällinen säännöllisin väliajoin. Voimakkaat pesuaineet vaarantavat kengän laadun, turvallisuuden ja kestävyyden, älä kuivaa suoran lämmönlähteen lähellä.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Poista

Tuotteen tiedot

Paino 0.0 kg
Koko

, , , , , , , , , , , ,

Väri

Turvakengät - tyyppi

Kuvaus

Turvakengät erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin löydät atex verkkokaupasta. Atex, FTG -ja Dike  -turvakenkävalikoimamme kattaa monipuolisesti eri alojen vaatimukset turvajalkineiden osalta. Turvakengissä vaadittu standardi on EN 20345 ja kengät on suojausluokiteltu S1-S5.

Valikoimistamme löytyy sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia turvakenkiä. Myös kumisaappaista ja ravintola-alan turvakengistä löytyy omat vaihtoehtonsa. Valikoimistamme löytyy niin varrellisia kuin matalavartisia malleja. Mallistostamme löytyy edullisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaista turvakenkiä, mutta myös pidemmälle suunnitellut ja materiaaleiltaan erittäin laadukkaat ammattijalkineet turvalliseen työskentelyyn.

Turvajalkineet voivat olla myös trendikkäät, ja valikoimassamme onkin useita tyylikkäitä tennarimallisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät turvakenkävaatimukset ja standardit S1P ja S3.

You've just added this product to the cart: