ESGP528 SafeGard GP Suojahaalari Lakeland

ESGP528 SafeGard GP Suojahaalari Lakeland

Safegard® GP käyttää SMS kangasta saavuttaakseen ilmavuuden tehdäkseen suojahaalarista mukavan käytössä.

Antaa loistavan suojan nesteitä ja suihkeita vastaan, joka yhdistettynä loistavaan hengittävyyteen (kymmenen kertaa parempi kuin muissa 5 & 6 tyypin suojahaalareissa) tekee Safegard® haalarista paremman vaihtoehdon kuin monista kalliimmista sekä epämukavemmista vaihtoehdoista.

Lakelandin ylivoimaisella Super-B kaavamallilla suunnitellussa haalarissa on ergonominen sekä mukava istuvuus.

 

Tyyppi: 4 & 5

Materiaali: 50 gsm polypropeeni

 

Valmistajan tuotekortti

Tuotetunnus (SKU): ESGP528 Osastot: ,
Poista

Tuotteen tiedot

Koko - kaikki

, , , , ,

Lakeland - standards

, , ,

Lakeland - väri

Kuvaus

Lakeland® -tuotteet suojaavat ihmisiä asiantuntemuksen, huippuunsa hiotun valmistuksen ja ainutlaatuisen palvelun avulla.

Lakeland tuotteita käytetään päivittäin monilla eri aloilla ja haastavissa ympäristöissä ympäri maailmaa. Tuotteita käytetään varmistamaan työntekijöiden turvallisuus vaaroilta kuten kemikaaleilta, liekeiltä ja lämmöltä.

Ihmisten suojeleminen vaatii korkeatasoista asiantuntemusta. Lakelandin asiantuntemus on peräisin useiden vuosikymmenien historiasta – yhdessä työntekijöidensä kanssa, joilla on pitkä kokemus teollisuudesta. Lakeland oli perustajajäsen maailman ensimmäisessä kertakäyttöisiä suojahaalareita valmistavassa yrityksessä, ja se on edelleen vaarallisissa tilanteissa ympäri maailmaa työskentelevien työntekijöiden suojelun eturintamassa.

Valmistuksen huippuosaaminen on välttämätöntä myös ihmisten tehokkaan suojaamisen kannalta. Lakeland -vaatteiden käyttäjät tietävät sen olevan laadun suojauksen synonyymi.

You've just added this product to the cart: