Dike Premium S1P SRC turvakenkä

Dike Premium S1P SRC turvakenkä

 

 

Ensimmäinen DTRS®-kenkä (Dike Total Resilience System).
Neljän ominaisuuden välinen synergia nostaa mukavuuden ja keveyden tasot tasolle, joka tuntui mahdottomalta saavuttaa onnettomuuksien ehkäisyn maailmassa.

Ominaisuudet:

  • Pinta: Mokkanahka ”Sand” vasikannahkaa / verkkokangasta
  • Vuori: Solidbreath®
  • Välipohja: erityinen MIX PU / paisutettu isosyanaatti (DER® · Dike Energie Bound)
  • Kärki: 100% hiilikuitua (DXT® · Dike Extra Light Toe)
  • Naulaanastumissuoja: Perforoimaton HighSafe-Tex® aramidikuitua, 3 mm paksu. Paino: 40g (DTS® · Dike Total Shield)
  • Pohjallinen: irrotettava, hierova, antibakteerinen, homeenestävä, antistaattinen, pestävä ja kierrätettävä pohjallinen OBC (DAS®).
Tuotetunnus (SKU): 31116.205 Osasto:
Poista

Tuotteen tiedot

Paino 0.0 kg
Koko

, , , , , , , , ,

Väri

, ,

Standardit

Turvakengät - tyyppi

,

Kuvaus

Turvakengät erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin löydät atex verkkokaupasta. Atex, FTG- ja Dike -turvakenkävalikoimamme kattaa monipuolisesti eri alojen vaatimukset turvajalkineiden osalta. Turvakengissä vaadittu standardi on EN 20345 ja kengät on suojausluokiteltu S1-S5.

Valikoimistamme löytyy sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia turvakenkiä. Myös kumisaappaista ja ravintola-alan turvakengistä löytyy omat vaihtoehtonsa. Valikoimistamme löytyy niin varrellisia kuin matalavartisia malleja. Mallistostamme löytyy edullisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaista turvakenkiä, mutta myös pidemmälle suunnitellut ja materiaaleiltaan erittäin laadukkaat ammattijalkineet turvalliseen työskentelyyn.

Turvajalkineet voivat olla myös trendikkäät, ja valikoimassamme onkin useita tyylikkäitä tennarimallisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät turvakenkävaatimukset ja standardit S1P ja S3.

You've just added this product to the cart: