Dike Ace S1P turvakenkä

Dike Ace S1P turvakenkä

 

 

Pinta beige mokkanahka, suljettu kantapää. Energian absorbointi kantapään alueella. Perforoimaton, luistamaton, öljynkestävä ja hiilivetyä kestävä pohja.

Ominaisuudet:

  • Vuori: Korkea hengityskyky, valmistettu erityisestä Solidbreath® “avoimen huokosen kankaasta”, joka poistaa “vanhentuneen ilman” ja kosteuden kävellessä, jolloin jalat ovat raikkaat ja kuivat.
  • Pohja: Erittäin kevyt ja kestävä. Pintakuvion erityinen muotoilu takaa erinomaisen suuremman kosketuspinnan maanpinnan kanssa, mikä tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden. Tämä PU-pohja on huippuluokan yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta.
  • Naulaanastumissuoja: Highsafe-Tex® erityinen tiheä perforoinnin estävä pohjallinen.
  • Kärki: Aluforce® erittäin kevyt, erittäin kestävä valettu alumiinikärki.
Tuotetunnus (SKU): 23751.507.47 Osasto:

Tuotteen tiedot

Paino 0.0 kg

Kuvaus

Turvakengät erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin löydät atex verkkokaupasta. Atex, FTG- ja Dike -turvakenkävalikoimamme kattaa monipuolisesti eri alojen vaatimukset turvajalkineiden osalta. Turvakengissä vaadittu standardi on EN 20345 ja kengät on suojausluokiteltu S1-S5.

Valikoimistamme löytyy sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia turvakenkiä. Myös kumisaappaista ja ravintola-alan turvakengistä löytyy omat vaihtoehtonsa. Valikoimistamme löytyy niin varrellisia kuin matalavartisia malleja. Mallistostamme löytyy edullisia ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaista turvakenkiä, mutta myös pidemmälle suunnitellut ja materiaaleiltaan erittäin laadukkaat ammattijalkineet turvalliseen työskentelyyn.

Turvajalkineet voivat olla myös trendikkäät, ja valikoimassamme onkin useita tyylikkäitä tennarimallisia vaihtoehtoja, jotka täyttävät turvakenkävaatimukset ja standardit S1P ja S3.

You've just added this product to the cart: