CT1S428 ChemMax 1 Suojahaalari Lakeland

CT1S428 ChemMax 1 Suojahaalari Lakeland

ChemMax® 1 suojahaalari antaa kevyen mutta tehokkaan tyypin 3 & 4 suojan monia vaarallisia kemikaaleja vastaan. Tikatut ja teipatut saumat, tuplavetoketju ja tuulilista. Pehmennetyt polvisuojat sekä Lakelandin uniikki Super-B tyylinen mallikaava luovat loistavan istuvuuden sekä ergonomisesti ylivoimaisen tuotteen. Hiljainen, rahisematon materiaali parantaa haalareiden käyttömukavuutta ja turvallisuutta.

Suojavarusteet Koronaviruspandemiaa (Covid-19) vastaan

Tyyppi: 3,4,5,6

Materiaali: 78 gsm HDPE rajalaminaatti

 

 

Valmistajan tuotekortti

Tuotetunnus (SKU): CT1S428 Osastot: ,
Poista

Tuotteen tiedot

Koko - kaikki

, , , , ,

Lakeland - standards

, , , , ,

Lakeland - väri

Kuvaus

Lakeland® -tuotteet suojaavat ihmisiä asiantuntemuksen, huippuunsa hiotun valmistuksen ja ainutlaatuisen palvelun avulla.

Lakeland tuotteita käytetään päivittäin monilla eri aloilla ja haastavissa ympäristöissä ympäri maailmaa. Tuotteita käytetään varmistamaan työntekijöiden turvallisuus vaaroilta kuten kemikaaleilta, liekeiltä ja lämmöltä.

Ihmisten suojeleminen vaatii korkeatasoista asiantuntemusta. Lakelandin asiantuntemus on peräisin useiden vuosikymmenien historiasta – yhdessä työntekijöidensä kanssa, joilla on pitkä kokemus teollisuudesta. Lakeland oli perustajajäsen maailman ensimmäisessä kertakäyttöisiä suojahaalareita valmistavassa yrityksessä, ja se on edelleen vaarallisissa tilanteissa ympäri maailmaa työskentelevien työntekijöiden suojelun eturintamassa.

Valmistuksen huippuosaaminen on välttämätöntä myös ihmisten tehokkaan suojaamisen kannalta. Lakeland -vaatteiden käyttäjät tietävät sen olevan laadun suojauksen synonyymi.

You've just added this product to the cart: