30-209 Sadetakki FR Hi-Vis

30-209 Sadetakki FR Hi-Vis

Tämä on poistuva tuote!
Tarkista tuotteen saatavuus meiltä.


Huomiovärinen, palosuojattu sadetakki, jossa yhdistyvät näkyvän vaatteen, sadeasun ja palosuojatun vaatteen vaatimukset.

Ominaisuudet:

  • Vetoketjusuljenta
  • Nepparikiristiys hihoissa
  • Vetoketjun suojalista, ns. storm flap
  • Huppu

 

Materiaalit:

  • Päällinen PVC:tä
  • Sisäpuoli pehmeää polyesteriä

PG_20471_14116_343.jpg

Tuotetunnus (SKU): 30-209 Osasto:
Poista

Tuotteen tiedot

Väri

Ominaisuudet

,

Rainwear - standards

, , ,

Sadeasut - koko

, , , ,

Kuvaus

Atexin laajasta valikoimista löytyy laadukas sadeasu tarpeeseen kuin tarpeeseen. Sadeasuja löytyy huomiovärisinä (Hi-Vis) ja ns. normaalivärityksin. Huomioväristen työvaatteiden CE standardit täyttävä sadeasu on merkitty koodilla EN 471, (muuttumassa EN 20471 merkinnäksi). Sadeasu valikoimissamme on sadehousuja, sadeavohaalareita ja sadetakkeja, sekä sadeasupaketteja (housut ja takki). Sadeasujen saumat on teipattu, jottei saumoista pääse vesi aluskerrastoon. Taskut ovat läpällisiä, vetoketjut ovat suojalistoitettuja ja hihansuut tarra- tai joustokiristettäviä.

Sadeasu palosuojattuna
Moni mallistomme sadeasu on saatavilla myös palosuojattuna (EN 533). Lue lisää palosuojatuista työvaatteista. Lisäksi palosuojattuja sadeasuja löytyy myös huomiovärisenä.

Sadeasu koko
Sadetakin kokoa miettiessä suosittelemme valitsemaan yhden koon normaalia suuremman, jotta sadetakin alle mahtuu riittävästi alusvaatetusta. Sama kokovalinta koskee myös sadehousuja ja avohaalareita.

You've just added this product to the cart: