Turvakengät

Turvakengät

Hyvät turvakengät suojaavat työn vaaroilta, korjaavat työskentelyasentoa sekä lisäävät jaksamista. Oikean kokoinen ja mallinen jalkine mukautuu jalan koon muutokseen työpäivän aikana. Me olemme valinneet suojaksesi FTG- ja DIKE-turvakenkämallistot sekä Atexin omat saappaat.

FTG-TURVAKENGÄT
Tyylikkäät ja skandinaaviselle lestille sopivat italiaiset turvakengät erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin löydät yksinmyyntioikeudella verkkokaupastamme ja jälleenmyyjiltämme. FTG SAFETY SHOES – yritys on valmistanut laadukkaita turvajalkineita Pohjois-Italiassa jo vuodesta 1959.

Maahantuomamme valikoima kattaa monipuolisesti eri alojen vaatimukset. Laajasta mallistosta löytyvät jalkineet niin sisä- kuin ulkokäyttöön sekä erilaisiin sääolosuhteisiin. Sivuiltamme löytyvien mallien lisäksi käytössämme on koko FTG-mallisto, joten kysy ihmeessä myynniltämme tarvittaessa lisää vaihtoehtoja.

EN 20345 standardin mukaisia FTG-tuotteita löytyy S1P – S3 suojausluokista. Tarkemmat tiedot tuotteiden turvaluokituksista ja ominaisuuksista löydät infosivulta.

DIKE-TURVAKENGÄT
Nuorekkaat turvakengät ovat skandinaaviselle lestille sopivat. Täysin uudentyyppisen turvakenkävalikoiman avainsanoja ovat: turvallisuus, mukavuus, keveys, omaperäisyys ja tyyli. Kaikki Dike turvakengät täyttävät EN ISO 20345:2011 standardin ja tuotteita löytyy S1P – S3 suojausluokista.

Innovatiivinen joustavuus ja tossumainen muotoilu saavat Diket unohtumaan jalkaan vielä työajan ulkopuolellakin. Sivuiltamme löytyvien mallien lisäksi käytössämme on koko DIKE-mallisto, joten kysy ihmeessä myynniltämme tarvittaessa lisää vaihtoehtoja. Nämä värikkäät jalkineet löytyvät nyt sivuiltamme ja jälleenmyyjiltämme.

You've just added this product to the cart: