Ajankohtaista

Myyntimies_II.jpg

Tälle sivulle tuotamme erilaisia ajankohtaisia asioita niin uutuustuotteista, tuotevalikoimista poistuvista tuotteista, kuin kaikista muistakin kulloinkin tärkeistä asioista.

 

 

Ats Oy ATEX - Suomen Vahvimmat 2017!

N__ytt__kuva_2017_02_20_kello_14.03.19.png   N__ytt__kuva_2017_02_20_kello_14.03.40.png

 

Työvaatteiden sertifikaateissa muutoksia! 14.9.2015

Työvaatteet jotka valmistamme sertifioidaan Suomessa Työterveyslaitoksella (www.ttl.fi) käyttötarkoituksensa mukaisesti ja kaikissa työvaatteissamme on EN merkintä.

EN merkinnöissä tapahtuu hiukan muutoksia ja mm. huomiovärisissä(Hi-Vis) työvaatteissa EN471 muuttuu EN20471 serifikaatiksi. Siirtymäaika on 5 vuotta, joten kaikki EN471 merkinnällä olevat vaatteet ovat edelleen virallisesti hyväksyttyjä. Samoin palosuojatuissa vaatteissa sertifikaatti EN531 muuttuu EN11612 sertifikaatiksi. Myös tässä sertifikaatissa siirtymäaika on 5 vuotta. 

 

Uusimaa Sanomalehden artikkeli ATS Oy ATEX 8.11.2014

Katso suurempi kuva napsauttamalla kuvaa

ATEX_Uusimaa_20141108.jpg

 

8.9.2014 ATEX MESSUILLA

ATEX mukana!!! Tule piipahtamaan osastollamme, A129

EuroSafety 2014 - Turvallisuusalan ammattilaisten kohtaamispaikka Tampereella

Uudistuva, kansainvälinen Tampereen turvallisuusalan messutapahtuma EuroSafety 2014 järjestetään 5.–7.11.2014 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

 

24.7.2014 ATEX HAKEE LISÄÄ MYYNTIVOIMAA

 

Itsenäinen alue edustaja Etelä- ja Keskipohjanmaalle

 

Alue edustajamme siirtyessä urallaan eteenpäin, haemme jo kannuksensa ansainnutta itsenäistä kauppa-edustajaa täyttämään vapaaksi jäävän myyntialueen.

Odotamme sinun olevan sanavalmis, ahkera ja matkustusvalmis. Olet kotonasi niin ns. teollisuusasiakkaissa kuin jälleenmyyjienkin parissa. Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja asiakkaisiin.

Meille ei ole niinkään tärkeää koulutustausta tai sukupuoli. Tärkeintä on se mitä korvien välissä liikkuu ja miten sen tuottaa verbaaliseen ja kirjalliseen muotoon. 

 Tuotteistomme sopii erityisesti henkilölle, jolla on ”salkussaan” esimerkiksi rautakaupoille sopivia edustuksia, kuten vaikkapa työkaluja, maaleja jne.

 Tarjoamme valmista asiakaskuntaa, mutta siihen emme todellakaan tyydy, vaan oletamme sinun ahkerana henkilönä hankkivan niitä lisää.

 Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä, joten ole ripeä ja laita tietoja itsestäsi ja saavutuksistasi mahdollisimman pian s-postilla: timo.vihersaari@atex-ammattiasut.fi

 

Lisätietoja: Myyntipäällikkö Timo Vihersaari,

timo.vihersaari@atex-ammattiasut.fi  / 043-2111 303

 

 

24.4.2014 ATEX LAAJENTAA TOIMINTAANSA

ATS Oy ATEX on ostanut 1.4. tehdyllä sopimuksella Ikaworkerin liiketoiminnan ja IKAWORKER(R) tuotemerkin koskien työvaatteita. Ikaworker Oy jatkaa toimintaansa keskittyen rakentamiseen ja saneeraamiseen liittyvään liiketoimintahaaraan.

 

IKAWORKER työvaatteet ovat hitsareille suunniteltuja, palosuojattuja asuja.

ATEX tuotemerkillä olevien palosuojattujen ja Palosuojattujen – Antistaattisten tuotteiden rinnalle löytyy jatkossa myös IKAWORKER tuotemerkillä oleva mallisto.

 IKAWORKER ”hitsarintuotteet” täydentävät loistavasti olemassa olevaa ATEX brändillä olevaa mallistoamme laajuutensa ansiosta. Valikoimasta löytyy housuja, takkeja, liivejä sekä avo- ja umpihaalareita.

 Kaupalla ATEX vankistaa asemaansa Suomen varteenotettavimpana työvaatetoimittajana myös hitsarin asujen valmistajana ja toimittajana, kertoo ATS Oy ATEXin toimitusjohtaja Jari Toivonen.

 

 Lisätietoja liiketoimintasopimuksesta:

Ats Oy ATEX:n toimitusjohtaja Jari Toivonen, + 358 400 601 387, jari@atex2u.net

Ikaworker Oy:n toimitusjohtaja Veikko Huhtala, +358 400 104 285, veikko.huhtala@ikaworker.fi

 

 

14.4.2014  ATS - Ammatityökalut Oy vaihtaa rahdintoimittajaa.

Parantaaksemme entisestään palveluamme, toimitukset tapahtuvat tästä päivästä eteenpäin pääsääntöisesti Matkahuollon toimesta. Tämä tuo normaalitoimitusten lisäksi mahtavia lisäpalveluita. Perille toimituksen lisänä voitte valita myös noutovaihtoehdon ns. LÄHELLÄ PAKETTI palvelua käyttäen; Lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä tai Matkahuollon asiamieheltä. Lisäksi myös SIWAsta, VALINTATALOsta tai EUROMARKET myymälästä. Näitä toimipisteitä on yhteensä yli 1050 Suomessa.

Lisätietoa saat edustajaltasi tai asiakaspalvelustamme.

 

TUOTEUUTUUKSIA: 

Keväällä 2014 varastoomme saapuu mm.

 

Sadeasuihin:

  • Keltainen Hi-Vis sadeasu(koodi 9807). Erittäin laadukas tuote, ja asu on sertifioitu niin EN 343 kuin EN 471 sertifikaatein. 

 

Loistavan suosion saaneeseen Tennarit tuoteperheeseemme tulee uutuuksina:

 

  • Ruskeaa mokkanahkaa oleva S1P luokan tennari AFRO (koodi 6966)
  • Valkoinen, vedenpitävää mikrokuitua oleva S3 luokan tennari SWING (koodi 6967)

 

Katso myös jo varastoon saapuneet kevään uutuudet; 

 

  • Huomioväristen paitojen tuoteperheeseemme on perinteisen keltaisen rinnalle tullut myös oranssi huomiopaita heijastimilla (koodi 2849)
  • Housu mallistossamme on uuden ajattelutavan riipputasku / ei riipputaskuhousu. Tässä housussa päätät itse, milloin riipputaskut ovat esillä ja milloin eivät. Riipputaskujen alla kätevä vaakaviilto, joka mahdollistaa riipputaskujen piilottamisen housujen sisään (koodi 3705).