Ajankohtaista

Myyntimies_II.jpg

Tälle sivulle tuotamme erilaisia ajankohtaisia asioita niin uutuustuotteista, tuotevalikoimista poistuvista tuotteista, kuin kaikista muistakin kulloinkin tärkeistä asioista.

 

 

 

Työvaatteiden sertifikaateissa muutoksia! 14.9.2015

Työvaatteet jotka valmistamme sertifioidaan Suomessa Työterveyslaitoksella (www.ttl.fi) käyttötarkoituksensa mukaisesti ja kaikissa työvaatteissamme on EN merkintä.

EN merkinnöissä tapahtuu hiukan muutoksia ja mm. huomiovärisissä (Hi-Vis) työvaatteissa EN471 muuttuu EN20471 serifikaatiksi. Siirtymäaika on 5 vuotta, joten kaikki EN471 merkinnällä olevat vaatteet ovat edelleen virallisesti hyväksyttyjä. Samoin palosuojatuissa vaatteissa sertifikaatti EN531 muuttuu EN11612 sertifikaatiksi. Myös tässä sertifikaatissa siirtymäaika on 5 vuotta. 

 

 

24.4.2014 ATEX LAAJENTAA TOIMINTAANSA

ATS Oy ATEX on ostanut 1.4. tehdyllä sopimuksella Ikaworkerin liiketoiminnan ja IKAWORKER(R) tuotemerkin koskien työvaatteita. Ikaworker Oy jatkaa toimintaansa keskittyen rakentamiseen ja saneeraamiseen liittyvään liiketoimintahaaraan.

 

IKAWORKER työvaatteet ovat hitsareille suunniteltuja, palosuojattuja asuja.

ATEX tuotemerkillä olevien palosuojattujen ja Palosuojattujen – Antistaattisten tuotteiden rinnalle löytyy jatkossa myös IKAWORKER tuotemerkillä oleva mallisto.

IKAWORKER ”hitsarintuotteet” täydentävät loistavasti olemassa olevaa ATEX brändillä olevaa mallistoamme laajuutensa ansiosta. Valikoimasta löytyy housuja, takkeja, liivejä sekä avo- ja umpihaalareita.

Kaupalla ATEX vankistaa asemaansa Suomen varteenotettavimpana työvaatetoimittajana myös hitsarin asujen valmistajana ja toimittajana, kertoo ATS Oy ATEXin toimitusjohtaja Jari Toivonen.

 

 Lisätietoja liiketoimintasopimuksesta:

Ats Oy ATEX:n johtaja Jari Toivonen, + 358 400 601 387, jari.toivonen@atex-ammattiasut.fi

Ikaworker Oy:n toimitusjohtaja Veikko Huhtala, +358 400 104 285, veikko.huhtala@ikaworker.fi