Yritysesittely

 

atex workwear (ATS - Ammattityökalut Oy) on vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut työvaatteiden valmistukseen ja myyntiin, sekä turvakenkien, suojainten ja ammattityökalujen  myyntiin. 

Pääkonttorimme ja logistiikkakeskuksemme sijaitsee Porvoossa, itäisellä Uudellamaalla.

 

 DJI_0720.jpg

 

Kilpailuvalttejamme asiakkailta saamiemme palautteiden mukaisesti ovat:

  • joustavuus
  • nopeat toimitukset
  • kustannustasomme, sekä
  • kyky reagoida asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin nopealla aikataululla

 

Rehellinen ja avoin toimintatapa on lähtökohta kaikessa toiminnassamme.

 

Vaatesuunnittelu on erittäin tärkeä osa toimintaamme, ja kymmenien vuosien työkokemuksen omaavat, ammattitaitoiset vaatesuunnittelijamme seuraavat jatkuvasti alamme muuttuvia tarpeita ja standardeja. Vaatteemme ovat viranomaisvaatimusten mukaisia ja tarpeen mukaan sertifioituja.

 

Vaatesuunnitteluosaamisemme ja oman tuotantolaitoksemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme helpon mahdollisuuden luoda omaan toimintaympäristöönsä suunnitellut vaatteet ja asukokonaisuudet. Vaatteita voidaan personoida esimerkiksi asiakkaan haluamilla väreillä tai yrityksen logolla.

 

Koko henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta palvelemaan asiakkaitamme. Alalla pitkään olleen myyntihenkilöstömme ensisijainen tehtävä on auttaa asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat, parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin; oli sitten kyseessä normaalilinjastomme tuote, tai vaikkapa asiakaskohtaisesti suunniteltu ja merkitty tuotesarja.

 

atex workwear -tuotevalintasi teet helpoimmin näiltä sivuilta, tai laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta. Jälleenmyyjiämme löytyy lähes jokaisesta kaupungista aina Hankoniemeltä Ivaloon saakka. Jälleenmyyjiämme ovat muun muassa johtavat rautakaupat sekä kiinnitys-, sähkö-, lvi- ja hitsausalan erikoisliikkeet. Jälleenmyyjäliikkeidemme asiantuntevat myyjät kiertävät myös rakennuksilla ja teollisuudessa, tuoden tuotteet näin suoraan loppuasiakkaille.

 

Löydä sinua lähin jälleenmyyjäsi yhteystiedot osiosta.

Löydät meidät myös Facebookista.

Katso myös yritysesittelymme Youtubessa!

 

Lue tästä eettiset ja ekologiset arvomme.

 

atex workwear, ammattilaisille!