Yritysesittely

 

 Sieppaa.png

 

atex workwear (ATS - Ammattityökalut Oy) on vuonna 1992 perustettu työvaatteiden valmistukseen, sekä työvaatteiden, turvakenkien, suojaimien ja ammattityökalujen myyntiin erikoistunut perheyritys. Pääkonttorimme ja logistiikka- keskuksemme sijaitsee Porvoossa, Itäisellä Uudellamaalla. 

 

Kilpailuvalttejamme asiakkailta saamiemme palautteiden mukaisesti ovat

  • joustavuus
  • nopeat toimitukset
  • kustannustasomme, sekä
  • kyky reagoida asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin lyhyellä syklillä.

Rehellinen ja avoin toimintatapa on peruslähtökohta kaikessa toiminnassamme.

 

Vaatesuunnittelu on erittäin tärkeä osa toimintaamme, ja kymmenien vuosien työkokemuksen omaavat, ammattitaitoiset vaatesuunnittelijamme seuraavat jatkuvasti alamme muuttuvia tarpeita ja standardeja, ja vaatteemme ovat mallistosta riippuen sertifioitu aina kunkin malliston viranomaisvaatimusten mukaisesti.

Ammattitaitoinen vaatesuunnittelumme yhdistettynä omaan tuotantolaitokseemme, tuovat asiakkaillemme helppouden luoda omaan toimintaympäristöönsä suunnitellut asut / asukokonaisuudet, tai vaikka asiakkaamme omalla värityksellä tai muulla personoinnilla merkityt vaatekerrat.

 

Koko henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta palvelemaan asiakkaitamme, ja muun muassa alalla pitkään olleen myyntihenkilöstömme ensisijaisena tehtävänä on auttaa asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat, parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin; on sitten kyseessä normaalilinjastomme tuote, tai vaikkapa asiakaskohtaisesti suunniteltu ja merkitty asu/asuste sarja.

 

atex workwear -tuotevalintasi teet helpoimmin näiltä sivuilta, sekä laajan jälleenmyyjä-verkostomme kautta, joita löytyy lähes joka kaupungista aina Hankoniemeltä Ivaloon. Jälleenmyyjiämme ovat muun muassa johtavat rautakaupat, kiinnitys-, sähkö-, lvi- ja hitsausalan erikoisliikkeet. Jälleenmyyjä liikkeidemme asiantuntevat myyjät kiertävät myös rakennuksilla ja teollisuudessa, tuoden tuotteet näin suoraan loppuasiakkaille.

 

  • Löydä sinua lähin jälleenmyyjäsi yhteystiedot osiosta.

Löydät meidät myös Facebookista.

 

atex workwear ammattilaisille!