Tietosuojaseloste

ATS Ammattityökalut Oy, myöhemmin atex workwear Tietosuojakäytäntö 2018 alkaen

Rekisterinpitäjä:

atex workwear

Tiina Toivonen (henkilöstöasiat)

Raudoittajantie 16,

06450 Porvoo

tiina.toivonen@atex-ammattiasut.fi

+358 40 7611 929

Rekisterin tarkoitus:

Asiakasrekisteri myynti- ja ostoreskontraa varten

Asiakasrekisteri uutiskirjettä ja hinnastopäivityksiä varten

Työntekijärekisteri sopimuksia ja palkanmaksua varten

Tämä tietosuojakäytäntö määrittää, miten sinulta kerättyjä tai sinun lähettämiäsi henkilötietoja käsitellään verkkosivustollamme www.atex-ammattiasut.fi ja https://www.facebook.com/Atexworkwear/ sekä asiakasrekisterissämme. Voit päättää antaa meille tietoja, joiden katsotaan olevan henkilötietoja. Termillä ”henkilötiedot” viitataan sellaisiin tietoihin, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, tai mikä tahansa muu tieto, jolla sinut voidaan tunnistaa. Pääsääntöisesti atex workwear kerää ja käyttää vain yritysten julkisia yhteystietoja, tai henkilö voi antaa oman henkilökohtaisen puhelinnumeronsa yhteydenpitoa varten. Jos päätät vapaaehtoisesti toimia jollakin sellaisella tavoin, joka edellyttää henkilötietojen antamista, esimerkiksi tarjouspyyntö verkkokaupastamme, rekisteröityminen verkkokauppamme käyttäjäksi (käyttäjätunnus- ja salasana), hyväksyt tämän tietosuojakäytännön ja sen, että tietosi varastoidaan palvelimille ja että voimme kerätä, käsitellä, siirtää ja säilyttää henkilötietojasi sen mukaan kuin pyytämäsi toimenpiteen suorittamiseksi on tarpeen.

Käytämme ajantasaisia tietojen tallentamiseen ja turvallisuuteen liittyviä tekniikoita suojellaksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä, käytöltä, luovuttamiselta ja muokkaamiselta sekä laittomalta tuhoamiselta ja vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä. Kaikki henkilötietojen käsittelijät ja mahdolliset kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät henkilötietojasi, ovat velvoitettuja kunnioittamaan tietojesi luottamuksellisuutta. Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan kuin niitä on kohtuullisessa määrin tarpeellista säilyttää sitä tarkoitusta varten, jonka vuoksi niitä kerättiin, tai mahdollisten lakisääteisten raportointiin tai asiakirjojen säilytykseen liittyvien vaatimusten vuoksi. Henkilötietojasi suojellaan niiden siirtämisen aikana salausprotokollien avulla. Meille välitetyn luottamuksellisen ja salassa pidettävän tiedon turvallisuus varmistetaan tietokoneverkkoomme pääsyä rajoittamalla, ja tietoa suojellaan erilaisilla fyysisillä ja sähköisillä suojakeinoilla sekä toimintatavoilla.

Verkkokauppamme tarjouspyyntöjen- ja tilausten rekisteri sijaitsee Netello Oy:n palvelimella.

Tällä sivustolla on ajoittain linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, koska ne suorittavat joitakin palveluita puolestamme (esimerkiksi jokin verkkolomake saattaa olla tällaisella sivustolla). Tunnistat kolmannen osapuolen internetsivuston erilaisesta ulkoasusta ja siitä, että selaimen osoiterivi muuttuu. Pyrimme varmistamaan, että kolmannet osapuolet täyttävät samat tietosuojaa ja tietoturvaa koskevat vaatimukset, jotka olemme asettaneet omalle toiminnallemme. Kolmansien osapuolten käytäntöjä tarkastellaan ennen kuin niiltä tilataan palveluja ja sen jälkeen aika ajoin. Kolmansien osapuolten tietosuoja- ja tietoturvakäytännöistä saa lisää tietoa niiden omilta verkkosivustoilta.

Asiakkaillamme ja yhteistyökumppaneillamme on oikeus saada pääsy atex workwearilla oleviin, heitä koskeviin henkilötietoihin, pyytää poistamaan niitä tai rajoittamaan niiden käyttöä sekä oikaista niissä mahdollisesti ilmeneviä virheitä. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat milloin tahansa perua suostumuksensa, minkä jälkeen heidän henkilötietojensa käsittelyä rajoitetaan. Vaikka suostumus henkilötietojen käsittelyyn peruttaisiin, atex workwearilla saattaa olla oikeus jatkaa joidenkin henkilötietojen käsittelyä perustuen oikeuteen säilyttää ja hallinnoida tietoja asiakkuudesta tai muuhun henkilötietojen käsittelyä koskevassa lainsäädännössä esitettyyn lainmukaiseen syyhyn. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat tietoisia siitä, että heillä on oikeus tehdä valitus asuinmaansa tietosuojaviranomaisille.