Työvaatteet

Työvaatteet laadukkaasti ATS-ammattityökalut Oy:ltä. ATEX työvaatteet ovat loistava valinta, kun tarvitset laadukkaita, sertifioituja ja istuvia työvaatteita työhön ja vapaa-aikaan. Valikoimamme on erittäin monipuolinen, sieltä löytyy sopivia työvaatteita niin rakennuksille, teollisuuteen kuin vapaa-aikaankin. Työvaatemallistoomme kuuluu laaja valikoima perusvärisiä ja huomiovärisiä työvaatteita. Palosuojatut ja antistaattiset vaatteet löytyvät useissa perus- ja huomioväreissä. Vakiovalikoimaamme kuuluvat muun muassa perushaalarit eri väreineen ja materiaaleineen. CE-standardien mukaiset työasut ovat mallistomme runko.

Työvaatteet jokaiseen työtehtävään

Jollet löydä valikoimastamme sopivaa työvaatetta, ota meihin yhteyttä. Vakiomallistomme lisäksi suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset työvaatteet asiakkaiden toiveiden mukaan. Työvaatteiden suunnittelu ja kaavoitus ovatkin ydinosaamistamme.

Tutustu tuotevalikoimaamme sivustollamme ja tilaa!
Katso lisätietoja työvaatteista infosivuilta »

Työvaatteet ja sertifikaattimuutokset

EN sertifikaateissa tapahtuu muutoksia; mm. huomiovärisissä (Hi-Vis) työvaatteissa EN471 sertifikaatti muuttuu EN20471 sertifikaatiksi. Palosuojatuissa vaatteissa EN531 sertifikaatista tulee EN11612 serifikaatti jne. Tarkemmat tiedot muutoksista näet tuoteryhmien pääsivuilta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää laadukkaista työvaatteistamme!