Sadeasu työvaatemallistostamme

Sadeasu jokaiseen tilanteeseen ATS-ammattityökalut Oy:ltä. Atexin laajasta valikoimista löytyy laadukas sadeasu tarpeeseen kuin tarpeeseen. Sadeasuja löytyy huomiovärisinä (Hi-Vis) ja ns. normaalivärityksin. Huomioväristen työvaatteiden CE standardit täyttävä sadeasu on merkitty koodilla EN 471, (muuttumassa EN 20471 merkinnäksi).

 

  Sadeasu, EN14116 piktogrammi     sadeasu EN471 piktogrammi     Sadeasu EN20471 piktogrammi       

EN 14116           EN 471         EN 20471        

(EN 533)                       (uusi piktogrammi)

 

Sadeasu laajasta valikoimastamme

Sadeasuvalikoimissamme on sadehousuja, sadeavohaalareita ja sadetakkeja, sekä sadeasupaketteja (housut ja takki). Sadeasujen saumat on teipattu, jottei saumoista pääse vesi aluskerrastoon. Taskut ovat läpällisiä, vetoketjut ovat suojalistoitettuja ja hihansuut tarra- tai joustokiristettäviä. Tutustu valikoimaamme!

Palosuojattu sadeasu

Moni mallistomme sadeasu on saatavilla myös palosuojattuna (EN 533). Lue lisää palosuojatuista työvaatteista. Lisäksi palosuojattuja sadeasuja löytyy myös huomiovärisenä.

Sadeasun koko

Sadetakin kokoa miettiessä suosittelemme valitsemaan yhden koon normaalia suuremman, jotta sadetakin alle mahtuu riittävästi alusvaatetusta. Sama kokovalinta koskee myös sadehousuja ja avohaalareita.

 

Tutustu valikoimaamme »